DRUMURI MUNICIPALE

Fetești

o companie Energică

DRUMURI MUNICIPALE FETEȘTI oferă servicii de construcții drumuri, poduri, autostrăzi, aerodroame, baze sportive, reabilitare alei, reconstrucție străzi, reabilitare parcuri și multe altele!

Beneficiind de o experiență vastă în domeniu și folosind utilaje de ultimă generație, încercăm să fim în topul preferințelor dumneavoastră în ceea ce privește aceste servicii!

Serviciile oferite de firma noastră sunt certificate conform ultimelor standarde în domeniu!

moved-img-1@2x
Group 899

Precizie și Profesionalism

Creativitatea și pasiunea oamenilor sunt resurse nelimitate de idei, inovații și soluții. Precizie, profesionalism și seriozitate.

Group 923

Calitate și Transparență

Asigurăm transparența în modul de executare al lucrărilor și garantăm livrarea unor proiecte de calitate.

Group 924

Lucrări la termen

Garantăm livrarea fiecărei lucrări la standarde europene, cu economie de resurse și termene rapide de execuție.

8 ani de SUCCES continuu

Garanția lucrărilor DM Fetești este rezultatul direct al calității materialelor și tehnologiilor folosite, a muncii, a cunoștințelor noastre și a experienței dobândite.

Echipa noastră este pregătită să vă ofere tot suportul tehnic pentru a identifica soluții certificate și adaptate proiectelor dumneavoastră. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi consultanță specializată, informații despre materialele și tehnologia utilizată, precum și expertiza noastră.

Group 899

99+

Proiecte finalizate cu succes

Group 902

153

Capital (mii lei) & investiții

Group 901

8

ani de experiență cu mândrie

Group 903

25

de colegi și încă numărăm!

Group 899

Viziune

Drumurile sunt vitale pentru bunăstarea unei țări. Ele sunt arterele economiei și țin progresul în mișcare. Dar drumurile sunt importante și pentru că ne unesc.

Group 923

Misiune

Suntem o companie cu capital 100% românesc și ne propunem să aducem România mai aproape de Europa, construind trainic și cu rost drumuri, poduri, platforme și aeroporturi.

Group 901

Garanția DM Fetești

Garantăm livrarea fiecărei lucrări la standarde europene, cu economie de resurse și termene rapide de execuție. Folosim soluții tehnice verificate și materiale inovatoare.

Group 903

Experiența

Prin păstrarea identității și realizarea de lucrări de calitate, ne fac să fim astăzi lider și un furnizor de încredere cu nivel de experiență superior și unic printre competitorii noștri.

Group 912

Calitatea

Asigurăm transparența în modul de executare al lucrărilor și garantăm livrarea unor proiecte de calitate, procedeele de lucru fiind agrementate tehnic.

Group 922

Tehnologii

Prin dotările tehnice de care dispunem, putem executa lucrările cu ușurință, atât pe timp de noapte cât și iarna, precum și în condiții de trafic intens și printre zboruri.

Ne-am angajat să menținem oamenii sănătoși și în siguranță pe drumurile feteștene.

Pentru noi o lucrare executată nu este doar o simplă ocupație zilnică. Este un cumul de cunoștințe, tehnologii, materiale și idei, toate de primă calitate pentru a menține siguranța tuturor drumurilor dar și a participanților la trafic, a pietonilor sau chiar a tuturor celor ce o întâlnesc.

Suntem cei mai buni din domeniu

Calitatea materialelor utilizate, a serviciilor oferite și a aparaturii de care dispunem, dar și a efortului depus de echipă pentru a realiza dintr-un simplu plan ceva măreț, ne fac să fim unii dintre cei mai buni din domeniu.

Pregătire

Profesionalism

Tehnologie

Echipamente

Servicii pentru

Industrii

INSTITUȚII DE STAT

CONSILII LOCALE

COMPANII PRIVATE

CLIENȚI PRIVAȚI

bulldozer

3

Premii

50

Clienți fericiți

99

Proiecte

99

Up Time

Echipa

Minunată

 • img6
  În curând

  ---

  Ex quo illud efficitur, qui bene cenent omnis libenter cenare, qui libenter.

 • img6
  În curând

  ---

  Ex quo illud efficitur, qui bene cenent omnis libenter cenare, qui libenter.

 • img6
  În curând

  ---

  Ex quo illud efficitur, qui bene cenent omnis libenter cenare, qui libenter.

 • img6
  În curând

  ---

  Ex quo illud efficitur, qui bene cenent omnis libenter cenare, qui libenter.